Trenger du hjelp til å få utført et oppdrag?

Vi i Superhandy kan bistå i mange forskjellige typer oppdrag, både for bedrifter og privatpersoner. Vi tar på oss ulike typer oppdrag, blant annet byggklargjøring, renhold, transport, montering og flytteoppdrag.

superhandy logo

Våre tjenester

Hagerydding, klipping og beplatning 

Rydding på byggeplasser

Enkle maleoppdrag

Vaktmestertjenester

Montering av møbler etc.

Flytteoppdrag

Rehabilitering, vask og beising av terrasser

Henting av søppel

Opprydding

Tilpassede oppdrag på forespørsel

Har du en utfordring?

Ring oss på 64 86 66 00 (tast 4)
Gode muligheter for at vi fikser det!
Dagtid – Kveldstid – Helg

Mann på stige og fikser på parabol

Vi hjelper ressurspersoner ut i arbeid

Superhandy er en ideell aktør, noe som betyr at vi ikke tar utbytte av overskudd. I stedet bruker vi fortjenesten til å heve kompetansen til våre ansatte.

Vi tenker annerledes når vi rekrutterer og følger opp våre ansatte. Hos oss er mennesket i sentrum. Ut over å gi de ansatte lønn, legger vi vekt på å følge opp de rammene i deres privatliv som påvirker om de lykkes med å være i arbeid. Hos oss får ansatte opplæring og kompetanseløft. Vi gir alle en sjanse.

En fot innenfor arbeidslivet

Vårt ideal er sterk gjennomtrekk blant de ansatte. Vi ønsker å ansette mange nye folk som trenger å få erfaringer og en fot innenfor arbeidslivet, og vi ønsker å hjelpe dem slik at de skal komme seg videre i trygge og givende jobber. Når de ansatte forlater oss, vet vi at de har fått kompetansen og mestringen som skal til for å lykkes på sikt.

Beiser planker
Rydder flasker

Hvorfor velge Superhandy?

Evalueringer gjort blant våre kunder viser at de er veldig fornøyd med jobben vi utfører. Vår bedrift består av løsningsorienterte mennesker som gjør sitt ytterste for å hjelpe deg med det du trenger.

Sett bort fra kvaliteten på vårt arbeid, er samfunnsverdien som skapes en av kundenes største motivasjonsfaktorer for å bruke Superhandy til å utføre oppdrag.

Book ditt oppdrag her