Ledige lokaler til leie

Ledige lokaler til leie

Ledige kontorlokaler til leie sentralt i Lillestrøm. Kontakt Nan Torill på 95072493, Jim 90553723, Bodil 91882904 for visning. Areal tilgjengelig fra 20kvm.- 900kvm.

Adkomst
Kontorer til leie med meget sentral beliggenhet i hjertet av Lillestrøm.
Bygget har inngang både fra Kirkegata, Voldgata og Adolph Tidemandsgate
2 min fra Lillestrøm stasjon (buss/tog). Offentlig parkering på gateplan rett utenfor bygget samt i Parkeringsanlegg i Voldgata. 10 min med tog til Oslo og 13 min med tog til Gardermoen

Beliggenhet
Norasondegruppen AS er en kompetansebedrift med hovedvekt på kunnskap og erfaring innen formidling og veiledning av arbeidsgivere og arbeidssøkere. Vi er et unikt HR hus med hovedkontor i Lillestrøm, og vi tilbyr produkter og tjenester innenfor integrering, omstilling og kompetanseheving i arbeidslivet. Vårt hovedfokus er å bistå arbeidssøkere i å få jobb. Vi har et godt fagmiljø innen HR og godt nettverk i næringslivet. Vi har en grunnleggende tro på at alle mennesker kan delta og lykkes med å skape et liv med mening og tilhørighet og at arbeid er en viktig faktor for livskvalitet. Vi legger stor vekt på å være en positiv aktør for næringslivet og oppstartsbedrifter ved å tilby flotte lokaler til leie i et meget sentralt og solid bygg. Vi har i dag leietakere i vårt bygg både i 1, 2 ,3 og 4 etg. Vi kan tilby et spennende kontorfellesskap hvor nettverk- og kunnskapsdeling står sentralt. Vi tilbyr leie av enkeltkontorer, møterom, flexiplass, og større møteromsareal. Kontorene er beliggende i hovedsak i 3.etasje, møterom, fellesområde, åpent landskap, kjøkken, garderobe med mer. Tilgang til kantine, kafe, garderober med dusj. Eiendommen ligger meget attraktivt til midt i hjertet av Lillestrøm by, Tett på verden – 10min til Oslo /13 min til Gardermoen.

Kontakt Nan Torill på 95072493, Jim 90553723, Bodil 91882904 for visning.