Hull i CV’n?

Hull i CV’n?

Har du hull i CV'n din? Kanskje til og med flere? Vi kan hjelpe deg videre inn i et aktivt arbeidsliv.

Mange av oss kan oppleve å havne utenfor arbeidslivet i en periode av livet. Årsakene kan være mange. Kanskje du har vært hjemme med barn, vært syk, vært arbeidsledig eller du har ikke vært i jobb av andre årsaker – livet er uforutsigbart.

Så hva gjør du når du bestemmer deg for å søke jobb igjen? Kanskje du er redd for at dører kan lukke seg når du har et hull i CV’n? Hva skal du gjøre med disse hullene?

Ta kontakt med vårt HR-byrå for karriereveiledning. Vi gir deg tips og råd for å lage en best mulig CV, og for hvordan du kan fremstille deg og hele din livserfaring på en god måte. Vi lærer deg hvordan du kan «selge deg selv inn» til arbeidsgivere og hvordan du kan overbevise arbeidsgiveren på at du er en god kandidat til stillingen.

Vi kan også bistå deg slik at du får skaffet deg oppdatert og relevant arbeidserfaring innen ønsket bransje. Gjennom praksisplass eller betalte oppdrag gjennom HRbyrået vil du få ny kompetanse, et større nettverk, en fersk attest og viktig arbeidserfaring som du kan føre opp på din CV. Dette styrker din videre vei ut i et aktivt arbeidsliv.