Visste du at Norasonde driver et stort utvalg bedrifter som du kan handle hos?

Å være alene er ikke bærekraftig – det er kun sammen vi kan nå målene

Husk at det er mye du kan gjøre for å hjelpe til i inkluderingsdugnaden og for at vi alle bidrar til å nå FNs bærekraftsmål. Du hjelper folk ut i arbeid ved å velge å handle hos Norasonde. På Kafé Campus får du blant annet «Kaffe med mening». I tillegg bidrar du til det grønne løftet vi som samfunn må ta sammen ved å reparere sykkelen din hos Sykkelfiksern eller kjøpe brukte klær hos Second Chance. Ta en titt under for en oversikt over alle våre butikker og tjenester.

Bedriftstjenester

Se oversikt over alle tjenester Norasonde kan tilby din bedrift.

Våre butikker og tjenester - gir deg en hyggelig handel

Person ruller dekk mot bil på jekk.

Bilpleie og dekk – Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

Mann på krykker

Hjelpemiddelservice – Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).

But first coffee skrevet på vegg i Kafé Campus

Kafé Campus

Kafé Campus er en trivelig kafé sentralt i Lillestrøm med god og enkel mat. Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gata og Voldgata. Her får du service med sjarm av våre blide medarbeidere. Kafeen inngår også i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak og har fokus på opplæring og utvikling. Vi leverer også catering.

Sitteplassene på Kafe Nitja

Kafé Nitja

Velkommen til Kafé Nitja som drives av Norasonde i Nitja Senter for samtidskunst. Bare senterets arkitektur og utforming i seg selv er verdt et besøk. Vi tilbyr ulik kald og varm mat, inkludert salater. Ønsker du noe søtt til kaffen, tilbyr vi kanelboller, småbakst og dagens kake. Vi leverer også catering.

Ansatt hos Second Chance som fikser på klesstativ, bruktbutikk

Second Chance

Second Chance er en bruktbutikk med klær, sko, smykker, klokker, vesker og annet tilbehør. Her finner du klær og annet til både hverdag og fest. Vi er også en outlet for noen av Lillestrøms eksklusive butikker som Deg & Meg, Elmas Hus og Taxi.

superhandy, mann skrur med drill

Superhandy

Vi tar på oss oppgaver som byggklargjøring, bortkjøring av avfall, renhold, transport, montering, manuell graving og flytteoppdrag. Hovedsakelig på Romerike og i Oslo-området.

Mann fikser en rød sykkel hos sykkelfiksern

Sykkelfiksern – sykkelverksted og butikk

Vi er et nyetablert sykkelverksted og butikk som inngår i Norasonde sine arenaer for deltakere i NAV-tiltak. Sykkelfiksern er en del av satsningen for et mer bærekraftig samfunn og å gi sykkelbyen Lillestrøm et etterlengtet tilbud i lokalmiljøet.