Great Place to Work sertifisert

30 april 2021 | Av:

Vi i Norasondegruppen har en høy grad av felleskapsfølelse og samhold, samt en stolthet i forhold til det viktige samfunnsoppdraget vi har. Vi vil skape resultater og mening for alle våre kunder og deltakere.

Fellesskap, samhold og stolthet på jobb

Sammen med Great Place to Work (GPTW) kunne vi avdekke våre beste sider, men også der vi ikke er like gode. «Great Place to Work er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Den har blitt utviklet gjennom å lære av fantastiske ledere, gjennom å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over. Great Place to Work samler kontinuerlig innsikt fra organisasjoner fra alle bransjer og sektorer.»

I medarbeiderundersøkelsen fikk vi innblikk i hva medarbeiderne tenkte og ikke minst mente om sin hverdag i Norasondegruppen. Dette avgjorde om vi ble sertifisert eller ikke.

Hva betyr det å være sertifisert GPTW?

Å være GPTW sertifisert betyr at medarbeiderne opplever at organisasjonen er en god arbeidsplass. Sertifiseringen er et resultat av en grundig situasjonsanalyse av medarbeidernes opplevelse av organisasjonen. Vurderingen er basert på en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Det måles blant annet av tydelige mål, mulighet for faglig utvikling, presise tilbakemeldinger, involvering, forventningsavklaring, rettferdighet og et godt samhold.

Norasondegruppen er Great Place to Work sertifisert for perioden april 2021 til april 2022.

Hvis du ar du lyst til å jobbe hos oss, anbefaler vi deg å se nærmere på Karrieresidene våre.

Om Great Place to Work

Great Place to Work® hjelper organisasjoner innen alle bransjer og av alle størrelser i å utvikle sin kultur på arbeidsplassen. Dette for å bidra til at virksomheter kan bli mer lønnsomme og at medarbeiderne trives på arbeidsplassen. Til grunn ligger over 30 års forskning på hva som gjør at en arbeidsplass oppleves som veldig bra.

Nettside: www.greatplacetowork.no

Andre artikler

Nystartet tjeneste ga Øystein og Abdi jobb

Øystein Ringsby og Abdi Ahmed gjør nå stort sett ting de egentlig ikke kunne – og stortrives med det.

Hvordan gjøre et godt jobbintervju

Blir du innkalt til et intervju er du allerede vurdert som kvalifisert for jobben. Nå skal du overbevise arbeidsgiver om at du er den rette kandidaten og at du vil passe inn i arbeidsmiljøet. Det er viktig at du forbereder deg svært godt.

Hvordan skrive en god CV

Nå du søker en stilling må du skreddersy CV-en til aktuell stilling og arbeidsgiver. Det er spesielt viktig at dine nøkkelkvalifikasjoner matcher det arbeidsgiver er på jakt etter.