Ny start i nytt land hos Norasonde Læringssenteret

Ny start i nytt land hos Norasonde Læringssenteret

Hos Norasonde Læringssenteret er det høy aktivitet. I klasserommene sitter det over 200 hoder som skal forberedes til Norskprøver og Samfunnsfagsprøver i løpet av vårsemesteret 2018.

Læringsviljen er stor og gleden i klasserommet over å være i gang med livet sitt her i Norge er til å ta å føle på når lærerne gjennomgår temaene i klassene enten det er på grunnleggende A1 nivå eller for de som har kommet videre til A2 eller de høyere nivåene B1 og B2 der samtalene flyter lettere.

Å være samlokalisert med resten av Norasondegruppen midt i Lillestrøm sentrum skaper utviklingsmuligheter også utenfor klasserommet. I fellesområdet “reaktoren” utenfor klasserommene går praten løst og fast med ansatte, elever og kursdeltakere fra hele bygget og skaper en virkelig arena for kulturutveksling og uformell språkutvikling.

Det er spennende tider for Læringssenteret fremover med stadig nye utfordringer og krav som lærere og elever møter i samlet flokk og med samme målsettinger. Å være et sted for kulturell integrering, språkutvikling og samfunnsdeltakelse er det alle bidrar til.

Se her hvis du har behov for språkopplæring,  eller vil ha mer informasjon om Læringssenteret.