Second Chance

Second Chance er en bruktbutikk med klær, sko, smykker, klokker, vesker og annet tilbehør. Her finner du klær og annet til både hverdag og fest. Vi er også en outlet for noen av Lillestrøms eksklusive butikker som Deg & Meg, Elmas Hus og Taxi.

Second chance

Brukte klær – Vintage – Outlet

Second Chance er en bruktbutikk med klær, sko, smykker, klokker, vesker og annet tilbehør. Her finner du klær og annet til både hverdag og fest. Vi har klær for både gutt, pike, dame og herre. Second Chance inngår i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak.

Her kan du gjøre noen gode kupp til lave priser, også i outlet fra Deg & Meg, Elmas Hus og Taxi.

Kom innom for en klesprat.

Lever klærne hos oss

Vi tar imot brukte klær som vi går nøye over og klargjør for salg i butikken. Vi tar også enkle omsømsoppgaver.

Du kan levere klær hver dag mellom 08-17. I tillegg står det en trekasse på utsiden av inngangen i Vollgata 10, som du gjerne kan legge posen med klærne i.

Lever gjerne hele og rene klær.

Arbeidsplassen

Butikken er en opplæringsarena for mennesker på vei ut i ordinært arbeid. Her får de opplæring og oppfølging slik at de får økt kompetanse og ferdigheter. Vi er opptatt av at alle får brukt sine ressurser, utnyttet sitt potensial og forfulgt sine interesser og drømmer. Målet etter endt opplæring er ordinært arbeid med eller uten tilrettelegging.

Det finnes en jobb for alle, det gjelder bare å finne den riktige jobbmatchen.

Vi leverer høy kvalitet til riktig pris og gir våre ansatte mulighet til å mestre.

Åpningstider:

Man-fre: 10:00-17:00
Lørdag: 11.00-15.00
Søndag: Stengt

Her finner du oss:

Kirkegata 3, inngang Adolf Tidemannsgate

Telefon

E-post

secondchance@norasonde.no

Åpenhet skaper stolthet

Arcus er en viktig samfunnsaktør som har fokus på arbeidsinkludering i sin rekruttering av nye ansatte. «Kari» gikk fra å være en deltaker i Arbeidsforberedende…

Les hele historien

Andre tjenester fra Norasonde

Bilpleie og dekk – Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

Forza Fugla Shop

Er du LSK patriot? Vi åpnet en egen butikk for supporterutstyr i samarbeid med Lillestrøm Sportsklubb og Forza Fugla. Ta turen innom da vel!

Hjelpemiddelservice – Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).