Second Chance

Second Chance er en bruktbutikk med klær, sko, smykker, klokker, vesker og annet tilbehør. Her finner du klær og annet til både hverdag og fest. Vi er også en outlet for noen av Lillestrøms eksklusive butikker som Deg & Meg, Elmas Hus og Taxi.

Ansatt hos Second Chance som fikser på klesstativ, bruktbutikk

Brukte klær – Vintage – Outlet

Second Chance er en bruktbutikk med klær, sko, smykker, klokker, vesker og annet tilbehør. Her finner du klær og annet til både hverdag og fest. Vi har klær for både gutt, pike, dame og herre. Second Chance inngår i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak.

Her kan du gjøre noen gode kupp til lave priser, også i outlet fra Deg & Meg, Elmas Hus og Taxi.

Kom innom vår bruktbutikk for en prat.

Lever klærne hos oss

Vi tar imot brukte klær som vi går nøye over og klargjør for salg i butikken. Vi tar også enkle omsømsoppgaver.

Du kan levere klær hver dag mellom 08-17. I tillegg står det en trekasse på utsiden av inngangen i Vollgata 10, som du gjerne kan legge posen med klærne i.

Lever gjerne hele og rene klær.

Arbeidsplassen

Second Chance er en opplæringsarena for mennesker på vei ut i ordinært arbeid. Her får de opplæring og oppfølging slik at de får økt kompetanse og ferdigheter. Vi er opptatt av at alle får brukt sine ressurser, utnyttet sitt potensial og forfulgt sine interesser og drømmer. Målet etter endt opplæring er ordinært arbeid med eller uten tilrettelegging.

Det finnes en jobb for alle, det gjelder bare å finne den riktige jobbmatchen.

Vi leverer høy kvalitet til riktig pris og gir våre ansatte mulighet til å mestre.

Les mer om våre tiltak her. 

Åpningstider:

Man-fre: 10:00-17:00
Lørdag: 11.00-15.00
Søndag: Stengt

Her finner du oss:

Kirkegata 3, inngang Adolf Tidemannsgate

Telefon

E-post

secondchance@norasonde.no

Muligheten til å samskape noe

Noen ganger må man gå ut av komfortsonen og åpne opp for nysgjerrighet hvis vi skal få til et mer åpent og inkluderende samfunn. Nitja…

Les hele historien
Ansatt i disken på Kafe Nitja

Andre tjenester fra Norasonde

Person ruller dekk mot bil på jekk.

Bilpleie og dekk – Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

Mann på krykker

Hjelpemiddelservice – Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).

But first coffee skrevet på vegg i Kafé Campus

Kafé Campus

Kafé Campus er en trivelig kafé sentralt i Lillestrøm med god og enkel mat. Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gata og Voldgata. Her får du service med sjarm av våre blide medarbeidere. Kafeen inngår også i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak og har fokus på opplæring og utvikling. Vi leverer også catering.