Kontor og undervisningslokaler til leie

Er du på utkikk etter kontor og undervisningslokaler sentralt i Lillestrøm? Vi har fra sommeren 2023 ledige næringslokaler på mellom 50-1155 kvm.

Norasondegruppen, Lillestrøm. Kontorbygg.

Om lokalet

I våre lokaler kan du leie cellekontorer og kursrom/kontorlandskap. Omfang av areal du kan leie er fleksibelt, og vi kan tilpasse ønsket areal etter behov. De ledige lokalene ligger i byggets tredje og fjerde etasje med personalinngang fra Voldgata, og utsikt over Adolph Tidemands gate. Som leietaker hos oss blir du en del av vårt kompetansesenter, og av den grunn ønsker vi at du deler noen av våre verdier. Vår verdier er viktig for oss og handler om arbeidsinkludering.

Beliggenhet

Bygget har en meget sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum, med gangavstand til alle nødvendige servicefunksjoner, butikker og Lillestrøm togstasjon. Lokalet ligger i Kirkegata 3 med kun to minutters gangavstand til togstasjon og bussterminalen.

Fasiliteter

I fellesområdet finner du kjøkken og garderober. Lokalet ligger i Kirkegata med kun to minutters gangavstand til togstasjon og bussterminalen. I byggets første etasje drifter vi Kafé Campus hvor du har mulighet til å kjøpe varm og kald lunsj, til en billig penge.

Adkomst

  • 10 minutters togtur fra Oslo S.
  • 12 minutters togtur fra Oslo Lufthavn, Gardermoen.
  • 2 minutters gange til Lillestrøm bussterminal og togstasjon.
  • Parkering: ByHaven P-hus i Voldgata, eller gateparkering i Kirkegata.
  • Sykkelparkering rett utenfor.

Kontakt

For visning eller mer informasjon ring oss på +47 948 24 964.

Her finner du oss:

https://goo.gl/maps/Hg9sERCPRamFJ5hx7

Telefonnummer

94824964

Beklager, vi fant ingen innlegg. Vennligst prøv et annet søk.

Andre tjenester fra Norasonde

Person ruller dekk mot bil på jekk.

Bilpleie og dekk – Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

Mann på krykker

Hjelpemiddelservice – Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).

But first coffee skrevet på vegg i Kafé Campus

Kafé Campus

Kafé Campus er en trivelig kafé sentralt i Lillestrøm med god og enkel mat. Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gata og Voldgata. Her får du service med sjarm av våre blide medarbeidere. Kafeen inngår også i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak og har fokus på opplæring og utvikling. Vi leverer også catering.