Kafé Nitja

Velkommen til Kafé Nitja som drives av Norasonde i Nitja Senter for samtidskunst. Bare senterets arkitektur og utforming i seg selv er verdt et besøk. Vi tilbyr ulik kald og varm mat, inkludert salater. Ønsker du noe søtt til kaffen, tilbyr vi kanelboller, småbakst og dagens kake. Vi leverer også catering.

small_NITJA_Arkitektur_Profil_Web_Res_29_476d9a5130

I Nitja senter for samtidskunst drifter Norasonde kaféen. I første etasje inviterer vi til et smakfullt besøk der gode råvarer og drikke står i fokus.

Kafeen er innredet med lekre designmøbler, og frodige grønne planter bidrar til en lun og koselig stemning. Ønsker du å jobbe eller studere, har vi egen sittesone med lademuligheter, og en myk sofalounge venter dersom du vil synke ned med en god bok eller bare slappe av etter utstillingsbesøket.

For de lekne gjestene venter ulike brettspill, og kafesonen vil også bli benyttet til egne arrangementer.

Åpningstider finner du på Kafe Nitjas side

Meny

På menyen kan Kafé Nitja friste med et tilbud av ulike kalde og varme retter. Vi tilbyr mye ulik kald og varm mat, inkludert salater. Ønsker du noe søtt til kaffen, tilbyr vi kanelboller, småbakst og kaker. Det som er på menyen nå er:

  • Focacciaer med kylling, hjemmelaget humus og syltet rødløk
  • Focacciaer med mozarella, tomater og hjemmelaget pestosaus
  • Rekesmørbrød på surdeigbrød
  • Pai med fetaost og spinat (serveres med salat og brød)
  • Pai med chorizo og mozarella (serveres med salat og brød)
  • Gresk salat med tzatziki saus og brød
  • Sjokoladekake
  • Gulrotkake
  • Kanelboller
  • Croissanter

Kafeen følger kunstsenterets åpningstider, og holder stengt på mandager.

Catering – for privatkunder og bedrifter

Vi leverer bl.a. snitter, tapas og velsmakende kaker til bedriftsseminar, fødselsdag, bryllup, dåp og fest.

Bedrifter kan inngå fast lunsjavtale, bestille møtemat og selvfølgelig kaker til markering av spesielle anledninger. Ta kontakt med oss og bestill i skjemaet under!

Arbeidsplassen

Kaféen er en opplæringsarena for mennesker på vei ut i ordinært arbeid. Her får de opplæring og oppfølging slik at de får økt kompetanse og ferdigheter. Vi er opptatt av at alle får brukt sine ressurser, utnyttet sitt potensial og forfulgt sine interesser og drømmer. Målet etter endt opplæring er ordinært arbeid med eller uten tilrettelegging.

Det finnes en jobb for alle, det gjelder bare å finne den riktige jobbmatchen.

Les mer på Kafe Nitja sin side

 

Her finner du oss:

Kirkegata 10 A, 2000 Lillestrøm

E-post

kafenitja@norasonde.no

Åpenhet skaper stolthet

Arcus er en viktig samfunnsaktør som har fokus på arbeidsinkludering i sin rekruttering av nye ansatte. «Kari» gikk fra å være en deltaker i Arbeidsforberedende…

Les hele historien

Andre tjenester fra Norasonde

Bilpleie og dekk – Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

Forza Fugla Shop

Er du LSK patriot? Vi åpnet en egen butikk for supporterutstyr i samarbeid med Lillestrøm Sportsklubb og Forza Fugla. Ta turen innom da vel!

Hjelpemiddelservice – Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).

Bestill catering her!

Send inn skjema så tar vi kontakt innen kort tid. Bestillingen må bekreftes.

Nitja