Kafé Campus

Kafé Campus er en trivelig kafé sentralt i Lillestrøm med god og enkel mat. Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gata og Voldgata. Her får du service med sjarm av våre blide medarbeidere. Kafeen inngår også i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak og har fokus på opplæring og utvikling. Vi leverer også catering.

_JI_9398

Hos oss får du servert

  • Ferske påsmurte bakevarer
  • Smoothies,
  • Dagens varmrett
  • Kaffe og kaker

Catering – for privatkunder og bedrifter

Vi leverer bl.a. koldtbord, tapas og velsmakende kaker til bedriftsseminar, fødselsdag, bryllup, dåp og fest. Ønsker du smørbrød og snitter til sammenhenger der mange er samlet, har vi et godt utvalg å tilby.

Bedrifter kan inngå fast lunsjavtale, bestille møtemat og selvfølgelig kaker til markering av spesielle anledninger. Ta kontakt med oss!

Arbeidsplassen

Kaféen er en opplæringsarena for mennesker på vei ut i ordinært arbeid. Her får de opplæring og oppfølging slik at de får økt kompetanse og ferdigheter. Vi er opptatt av at alle får brukt sine ressurser, utnyttet sitt potensial og forfulgt sine interesser og drømmer. Målet etter endt opplæring er ordinært arbeid med eller uten tilrettelegging.

Det finnes en jobb for alle, det gjelder bare å finne den riktige jobbmatchen.

Samarbeid med din bedrift?

Ta kontakt med oss på post@norasonde, så kan vi en prat om hvordan din bedrift kan hjelpe folk ut i arbeid.

 

Åpningstid

Man-fre: 09.00-15.00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Her finner du oss:

Voldgata 10, 2000 Lillestrøm (Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gate og Voldgata)

Telefon:

E-post:

kafecampus@norasonde.no

Kafe Campus logo

Åpenhet skaper stolthet

Arcus er en viktig samfunnsaktør som har fokus på arbeidsinkludering i sin rekruttering av nye ansatte. «Kari» gikk fra å være en deltaker i Arbeidsforberedende…

Les hele historien

Andre tjenester fra Norasonde

Bilpleie og dekk Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

Forza Fugla shop

Er du LSK patriot? Vi åpnet en egen butikk for supporterutstyr i samarbeid med Lillestrøm Sportsklubb og Forza Fugla. Ta turen innom da vel!

Hjelpemiddelservice Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).

jason-goodman-0K7GgiA8lVE-unsplash