Kafé Campus

Kafé Campus er en trivelig kafé sentralt i Lillestrøm med god og enkel mat. Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gata og Voldgata. Her får du service med sjarm av våre blide medarbeidere. Kafeen inngår også i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak og har fokus på opplæring og utvikling. Vi leverer også catering.

But first coffee skrevet på vegg i Kafé Campus

Hos oss får du servert

  • Ferske påsmurte bakevarer
  • Smoothies,
  • Dagens varmrett
  • Kaffe og kaker

Catering – for privatkunder og bedrifter

Vår catering leverer bl.a. koldtbord, tapas og velsmakende kaker til bedriftsseminar, fødselsdag, bryllup, dåp og fest. Ønsker du smørbrød og snitter til sammenhenger der mange er samlet, har vi et godt utvalg å tilby.

Bedrifter kan inngå fast lunsjavtale, bestille møtemat og selvfølgelig kaker til markering av spesielle anledninger. Ta kontakt med oss!

Arbeidsplassen

Kaféen er en opplæringsarena for mennesker på vei ut i ordinært arbeid. Her får de opplæring og oppfølging slik at de får økt kompetanse og ferdigheter. Vi er opptatt av at alle får brukt sine ressurser, utnyttet sitt potensial og forfulgt sine interesser og drømmer. Målet etter endt opplæring er ordinært arbeid med eller uten tilrettelegging.

Det finnes en jobb for alle, det gjelder bare å finne den riktige jobbmatchen.

Samarbeid med din bedrift?

Ta kontakt med oss på post@norasonde, så kan vi en prat om hvordan din bedrift kan hjelpe folk ut i arbeid.

 

Les mer om våre tiltak her. 

Åpningstid

Man-fre: 09.00-15.00
Lørdag: 11.00-15.00
Søndag: Stengt

Her finner du oss:

Voldgata 10, 2000 Lillestrøm (Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gate og Voldgata)

Telefon:

E-post:

kafecampus@norasonde.no

Kafe Campus logo

Muligheten til å samskape noe

Noen ganger må man gå ut av komfortsonen og åpne opp for nysgjerrighet hvis vi skal få til et mer åpent og inkluderende samfunn. Nitja…

Les hele historien
Ansatt i disken på Kafe Nitja

Andre tjenester fra Norasonde

Person ruller dekk mot bil på jekk.

Bilpleie og dekk – Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

Mann på krykker

Hjelpemiddelservice – Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).

Sitteplassene på Kafe Nitja

Kafé Nitja

Velkommen til Kafé Nitja som drives av Norasonde i Nitja Senter for samtidskunst. Bare senterets arkitektur og utforming i seg selv er verdt et besøk. Vi tilbyr ulik kald og varm mat, inkludert salater. Ønsker du noe søtt til kaffen, tilbyr vi kanelboller, småbakst og dagens kake. Vi leverer også catering.

Bestill catering her!

Send inn skjema så tar vi kontakt innen kort tid. Bestillingen må bekreftes.

Kaker i disken på Kafe Campus