Hjelpemiddelservice – Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).

Close-up mid section of a man with crutches standing against white background

Lageret ligger på Bjørkelangen, og består av de mest vanlige hjelpemidlene (rullestoler, rullatorer, stoler, toalettforhøyere osv.) man trenger i hverdagen. Låneperioden er 6 måneder av gangen (begrenset til to år). Disse kan hentes (og leveres) ved vårt lager på Bliksrudfeltet på Bjørkelangen.

Krykker blir ikke lånt ut, men kan kjøpes hos oss. Småhjelpemidler må man skaffe seg selv, hos apotek, nettbutikker ol.

Vet du hvilket hjelpemiddel du trenger, kan du kontakte oss direkte. Ring oss gjerne på forhånd og gjør en avtale dersom du ønsker å hente noe selv, da våre ansatte kan være ute på oppdrag.

Ved forventet langvarig behov av forskjellige årsaker, må du søke NAV-HMS.

Mer informasjon om utlån kan du finne her på kommunens hjemmesider.

Arbeidsplassen

Hjelpemiddelservice er en opplæringsarena for mennesker på vei ut i ordinært arbeid. Her får de opplæring og oppfølging slik at de får økt kompetanse og ferdigheter. Vi er opptatt av at alle får brukt sine ressurser, utnyttet sitt potensial og forfulgt sine interesser og drømmer. Målet etter endt opplæring er ordinært arbeid med eller uten tilrettelegging.

Det finnes en jobb for alle, det gjelder bare å finne den riktige jobbmatchen.

Kontaktinfo

Lukas: 934 11 230

Bjørn Henry: 934 00 280

Åpningstider (virkedager)

Man-fre: 09.00-15.30
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Her finner du oss:

Serviceveien 6, 1940 Bjørkelangen

Telefon

94844319

E-post

hjelpemidler@norasonde.no

Marianne har betydd alt

Selv om de er uendelig takknemlige for å være i Norge etter at to av dem måtte flykte og en reiste for å få jobb,…

Les hele historien
arbeidstrening

Andre tjenester fra Norasonde

Bilpleie og dekk – Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

Forza Fugla Shop

Er du LSK patriot? Vi åpnet en egen butikk for supporterutstyr i samarbeid med Lillestrøm Sportsklubb og Forza Fugla. Ta turen innom da vel!

Kafé Campus

Kafé Campus er en trivelig kafé sentralt i Lillestrøm med god og enkel mat. Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gata og Voldgata. Her får du service med sjarm av våre blide medarbeidere. Kafeen inngår også i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak og har fokus på opplæring og utvikling. Vi leverer også catering.