Hjelpemiddelservice – Aurskog Høland

Er du bosatt, eller oppholder deg i Aurskog-Høland kommune, og trenger hjelpemidler, er det Norasonde som organiserer kommunens korttidsutlån (kortere enn 2 år).

Mann på krykker

Lageret til Hjelpemiddelservice ligger på Bjørkelangen, og består av de mest vanlige hjelpemidlene (rullestoler, rullatorer, stoler, toalettforhøyere osv.) man trenger i hverdagen. Låneperioden er 6 måneder av gangen (begrenset til to år). Disse kan hentes (og leveres) ved vårt lager på Bliksrudfeltet på Bjørkelangen.

Krykker blir ikke lånt ut, men kan kjøpes hos oss. Småhjelpemidler må man skaffe seg selv, hos apotek, nettbutikker ol.

Vet du hvilket hjelpemiddel du trenger, kan du kontakte oss direkte. Ring oss gjerne på forhånd og gjør en avtale dersom du ønsker å hente noe selv, da våre ansatte kan være ute på oppdrag.

Ved forventet langvarig behov av forskjellige årsaker, må du søke NAV-HMS.

Mer informasjon om utlån kan du finne her på kommunens hjemmesider.

Arbeidsplassen

Hjelpemiddelservice er en opplæringsarena for mennesker på vei ut i ordinært arbeid. Her får de opplæring og oppfølging slik at de får økt kompetanse og ferdigheter. Vi er opptatt av at alle får brukt sine ressurser, utnyttet sitt potensial og forfulgt sine interesser og drømmer. Målet etter endt opplæring er ordinært arbeid med eller uten tilrettelegging.

Det finnes en jobb for alle, det gjelder bare å finne den riktige jobbmatchen.

Kontaktinfo

Lukas: 934 11 230

Bjørn Henry: 934 00 280

Åpningstider (virkedager)

Man-fre: 09.00-15.30
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Her finner du oss:

Serviceveien 6, 1940 Bjørkelangen

Telefon

94844319

E-post

hjelpemidler@norasonde.no

Marianne har betydd alt

Selv om de er uendelig takknemlige for å være i Norge etter at to av dem måtte flykte og en reiste for å få jobb,…

Les hele historien
Ali, Steven, Jay-Ann og Marianne sitter rundt et bord hos Norasonde

Andre tjenester fra Norasonde

Person ruller dekk mot bil på jekk.

Bilpleie og dekk – Sørumsand

Trenger du nye dekk, dekkskift, dekkhotell, bilvask, polering eller annen bilpleie? Vi i Bilpleie & dekk på Sørumsand hjelper deg gjerne.

But first coffee skrevet på vegg i Kafé Campus

Kafé Campus

Kafé Campus er en trivelig kafé sentralt i Lillestrøm med god og enkel mat. Inngang er på hjørnet Adolph Tiedemanns gata og Voldgata. Her får du service med sjarm av våre blide medarbeidere. Kafeen inngår også i Norasondes arenaer for deltakere i NAV-tiltak og har fokus på opplæring og utvikling. Vi leverer også catering.

Sitteplassene på Kafe Nitja

Kafé Nitja

Velkommen til Kafé Nitja som drives av Norasonde i Nitja Senter for samtidskunst. Bare senterets arkitektur og utforming i seg selv er verdt et besøk. Vi tilbyr ulik kald og varm mat, inkludert salater. Ønsker du noe søtt til kaffen, tilbyr vi kanelboller, småbakst og dagens kake. Vi leverer også catering.