Behov for ny ansatt og ønsker å bidra?

Har du behov for en ny ansatt, eller kan din bedrift bistå med lærlingplass eller bistå med arbeidstrening? Eller kanskje dere kan ta imot mennesker som har behov for arbeidspraksis, arbeidsutprøving eller språktrening?

Mann og dame skjærer i planke ved hjelp av bordsag

Vi hjelper deg med å finne ny ansatt

Det å bidra til at en person som har stått utenfor arbeidslivet en viss tid kan komme seg tilbake til arbeid igjen er utrolig givende. Det å se gleden både hos den nyansatte, men også hos alle de arbeidsplassene som er med på å bidra, gir oss et push i hverdagen. Det er derfor vi er til som bedrift.

Du kan selvsagt bruke oss som et rekrutteringsfirma. Men i tillegg til dette er vi veldig interessert i å få flere samarbeidspartnere for å kunne hjelpe de som står litt lengre unna arbeid til gode mestringsopplevelser og en smak på arbeidslivet igjen. Dette kan du gjøre gjennom:
- Fast ansettelse, noen ganger med lønnstilskudd fra NAV
- Praksisplass i en begrenset periode
- Arbeidstrening der du får oppfølging fra våre veiledere
- Arbeidsutprøving der deltaker får testet yrket
- Språkpraksis der elever på norskopplæring får trent i bransjen de vil jobbe

Vi kan også bistå med å beholde ansatte som sliter psykisk eller fysisk. Det kan du lese mer om på siden «Oppfølging av sykemeldte».

Åpenhet skaper stolthet

Arcus er en viktig samfunnsaktør som har fokus på arbeidsinkludering i sin rekruttering av nye ansatte. «Kari» gikk fra å være en deltaker i Arbeidsforberedende…

Les hele historien
Mann følger med på produksjon av glassflasker

Viktige for å oppnå samfunnsoppdraget vårt

Du som arbeidsgiver er vår viktigste samarbeidspartner i oppdraget vårt i å få mennesker tilbake i arbeid eller ut i språktrening.

En langsiktig relasjonsbygging er viktig og vi ønsker å rekruttere deg som ser viktigheten av å bidra til samfunnet. Du har behov for å rekruttere ressurser som kan bidra i bedriften din. Vårt fokus er å få til en god jobbmatch innenfor alle bransjer.

Vi kan tilby deg som arbeidsgiver kompetanse fra oss ift inkludering, mangfoldsledelse, NAV-stønader etc. Vi er dyktige på samarbeid, oppfølging og støtte underveis.

Samarbeid med næringslivet

Norasondegruppen har siden starten i 1960 jobbet aktivt med å bygge nettverk med bedrifter som kan bidra til arbeidsinkludering. Som en del av dette arbeidet er vi bidragsytere i Action Now, Arbeid & Inkludering, Inkluderende bedrift, Kunnskapsbyen Lillestrøm, Læringsnettverket, OKvekst og Ringer i vannet.

Noen av våre gode samarbeidsbedrifter kan du se under:

Vi hjelper deg med nyansettelsen

Har du behov for ny ansatt, lærling eller kan tilby arbeidstrening i egen bedrift. Fyll ut skjema til høyre, så tar vi kontakt med deg om kort tid.

Gruppebilde av ansatte norasondegruppen