Artikler

Utdanningens dag – fra analfabet til grunnskole

24. januar er den internasjonale dagen for utdanning. Utdanning er en menneskerett, men allikevel sa FN i 2020 at det er ca. 265 millioner barn og unge som står uten mulighet til å begynne på eller fullføre skolen. Pandemien har muligens gjort dette tallet enda høyere.

Les artikkelen

Nystartet tjeneste ga Øystein og Abdi jobb

Øystein Ringsby og Abdi Ahmed gjør nå stort sett ting de egentlig ikke kunne – og stortrives med det.

Les artikkelen

Hvordan gjøre et godt jobbintervju

Blir du innkalt til et intervju er du allerede vurdert som kvalifisert for jobben. Nå skal du overbevise arbeidsgiver om at du er den rette kandidaten og at du vil passe inn i arbeidsmiljøet. Det er viktig at du forbereder deg svært godt.

Les artikkelen

Hvordan skrive en god CV

Nå du søker en stilling må du skreddersy CV-en til aktuell stilling og arbeidsgiver. Det er spesielt viktig at dine nøkkelkvalifikasjoner matcher det arbeidsgiver er på jakt etter.

Les artikkelen

Hvordan skrive en god søknad?

Formålet med søknaden er å gi et godt førsteinntrykk slik at du blir innkalt til intervju. Arbeidsgiver skal bli nysgjerrig og skal ønske å bli bedre kjent med deg. Her får du noen tips til innhold og lenker til noe ressurser på nettet.

Les artikkelen
kKfe Nitja

Muligheten til å samskape noe

Noen ganger må man gå ut av komfortsonen og åpne opp for nysgjerrighet hvis vi skal få til et mer åpent og inkluderende samfunn. Nitja senter for samtidskunst brenner for å skape en plass der mennesker møtes gjennom kunsten.

Les artikkelen
arbeidstrening

Marianne har betydd alt

At Steven, Ali og Jay-Ann har fått jobbe to uker i brusfabrikken hos Marianne har betydd alt: – Alt jeg ønsker er å få bidra

Les artikkelen

Åpenhet skaper stolthet

Arcus er en viktig samfunnsaktør som har fokus på arbeidsinkludering i sin rekruttering av nye ansatte. «Kari» gikk fra å være en deltaker i Arbeidsforberedende Trening (AFT) og rett inn i ordinær jobb hos Arcus.

Les artikkelen

Great Place to Work sertifisert

Vi i Norasondegruppen har en høy grad av felleskapsfølelse og samhold, samt en stolthet i forhold til det viktige samfunnsoppdraget vi har. Vi vil skape resultater og mening for alle våre kunder og deltakere.

Les artikkelen