image header

Norasonde Arbeidsinkludering AS er et datterselskap i Norasondegruppen. Gjennom tjenesteyting til lokalt næringsliv, kommuner og private oppdragsgivere skapes nye muligheter og kompetanseutvikling for våre arbeidstakere med varige behov for tilrettelegging.

Dyreglad og Dyrebar

Marit er en dame med bein i nesa. Frem til mai 2017 var hun VTA arbeidstaker hos Norasondegruppen. Der trivdes hun godt, men Marit hadde lyst til å prøve seg ut ei det ordinære arbeidslivet. I mai 2017 tok hun det store steget og begynte å jobbe hos dyrebutikken Dyrebar. I begynnelsen var dette en hospiteringsplass, men etter 6 mnd. ble avtalen endret til en såkalt VTO plass som betyr varig tilrettelagt arbeid i ordinær virksomhet.

Marit kommer oss smilende i møte mellom kaniner, kunder og varepåfylling med et kjekt hei og rett på sak. Igjen tvil om at denne damen trives!

Vi er spente. Hvordan synes hun egentlig at det er å jobbe ute – sammenlignet med å jobbe på VTA hos Norasondegruppen?

Hun drar litt på det. -Det er annerledes på så mange måter. Det er mere utfordringer. Jeg møter nye mennesker som jeg jo trives veldig godt med. Det å komme i kontakt med – og kunne betjene forskjellige mennesker er fint. Men nå kan ikke jeg alle oppgavene i denne butikken da! Men de oppgavene jeg har lært til nå, trives jeg veldig godt med. Les mer…

Personvern og cookies